Albert Heyn / Gall & Gall Hoogkerk

Lokaal betrokken

0.0/5 rating (0 votes)

Albert Heijn

Albert Heijn Hoogkerk opende haar deuren in 1991 en viert in 2016 haar 25-jarig bestaan. Eigenaar Fokko Kip heeft in de afgelopen jaren de winkel uitgebouwd tot wat het nu is. In 2006 werd het pand grondig verbouwd en kwam de totale winkeloppervlakte op 1200 m2 uit. Drie jaar later vindt er nog eens een kleine gedaantewisseling plaats waardoor de versafdeling en de maaltijden meer ruimte kregen. Daarnaast werd de bloemenafdeling vergroot. Ondanks de grote van de winkel blijft het een buurtsupermarkt die informeel maar zeer klantvriendelijk en behulpzaam blijft waar de klant altijd  voorop staat.

Met ruime en gratis parkeergelegenheid is Albert Heijn Hoogkerk perfect toegankelijk in het hartje van het dorp.

ah-gall-en-gall2kopie

Gall&Gall

Gall & Gall is een drankenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies, uistekende service en een uitgebreid en verrassend assortiment dranken. In november 2015 opende Gall & Gall Hoogkerk zijn deuren. Met een enthousiast team hebben ze vanaf het begin de schouders eronder gezet en de zaak opgebouwd. Het resultaat is een schitterende winkel in het hartje van Hoogkerk, vlak bij grote broer Albert Heijn.

De initiatiefnemers Fokko Kip en Kornelis Afman, beide werkzaam vanuit AH-Hoogkerk, wilden altijd al een eigen sluiterij in het dorp. Een aparte hoek binnenin de Albert Heijn was ook geen optie vanwege de wet- en regelgeving. Door het vrijkomen van het naastgelegen pand kwam een grote wens uit.

Met een ruim en volwaardig assortiment met veel soorten special bier, whisky’s, wijnen, jenevers en gins willen ze de klanten in Hoogkerk bedienen.

• Straat: Zuiderweg 27
  • Postcode: 9745 AA