Boersema Schilders, Glashandel en Glasservice

Ouderwets vakmanschap!

3.6/5 rating (37 votes)

Groepsfoto BoersemaSinds jaar en dag is Schilder- en Glasservicebedrijf Boersema Hoogkerk gezeteld aan het Hoendiep 229 te Hoogkerk (t.o. de CSM-Suikerunie). De firma Boersema houdt zich al meer dan honderd jaar bezig op het gebied van schilderen, wandafwerking, houtrotreparatie, glashandel, glasplaatsing en het bewerken van glas. Hun klantenkring bestaat uit bouw- en onderhoudsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen maar ook veel particulieren. Vooral particulieren kunnen nog veel besparen op hun maandelijkse energierekening. Bijvoorbeeld door de woning goed te isoleren. De firma Boersema geeft hiervoor een op maat toegesneden advies!

Hoe te besparen?

Om tot energiebesparing te komen is plaatsing van isolerende beglazing een eerste vereiste, maar ook de conditie van houten kozijnen speelt een belangrijke rol in het goed isoleren van de woning. De firma Boersema verstaat als geen ander het vak van houtrotreparatie. Uiteraard mag ook het schilderwerk buitenom niet worden vergeten. Ook daarvoor kunt u bij de firma Boersema prima terecht.

Henk Boersema bij het glaswerkWat doen wij zoal?
• Glasservice en glashandel
• Isolerende beglazing
• Alle soorten vlak- en sierglas
• Houtrotreparatie
• Schilder- en wandafwerking

Isolerende beglazing
Graag willen we even wat dieper ingaan op de isolerende beglazing. Isolatieglas, (m.n. HoogRendements isolatieglas) isoleert beter dan enkel glas en verbetert uw comfort. Bovendien bespaart u ermee op uw stookkosten, waardoor de investering zichzelf terugverdient. Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan isolatieglas al rendabel zijn. Er zijn verschillende soorten isolerend glas, met verschillende isolatiewaarden. Welke optie voor uw woning het meest geschikt is, en wat u daarmee bespaart aan energie(kosten), is geheel afhankelijk van uw eigen persoonlijke situatie. Daarvoor geven u graag een op maat toegesneden advies!

GlastabelInvestering en terugverdientijd
Isolerend glas bespaart op de energierekening, maar er is wel een investering voor nodig. Of die kosten opwegen tegen de jaarlijks besparing hangt af van uw persoonlijke situatie en van de gasprijs. Als u behalve het glas ook de kozijnen vervangt, dan heeft u de meerkosten van HR++ glas ten opzichte van gewoon isolatieglas er in twee jaar uit. Als u alleen glas vervangt in bestaande kozijnen, dan zijn de kosten veel hoger en is het onzeker of de besparingen dit op den duur goed maken.

Voor meer informatie:
Boersema Hoogkerk