Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

Uw dak is ons vak!

4.0/5 rating (2 votes)

Hans Top hoofdfoto“Dakdekken is mijn passie”. Zo omschrijft Hans Top zijn vak. Met reeds 35 jaar ervaring in het dakdekken heeft hij elk soort dak wel eens in handen gehad. Om nieuw te leggen, of te repareren. Voor hem is het allemaal ‘mooi werk’.

10 jaar garantie
Hans Top: “Elk dak is weer anders en een uitdaging om aan het het eind van de rit weer een tevreden klant te zien. Als je zegt dat je iets goed doet, moet je dat ook nakomen, een man een man, een woord een woord, daar gaan we voor”. Niet voor niets geeft Hans Top 10 jaar garantie op een nieuw dak.”Wij geloven in wat wij maken”. Daarom heeft Hans Top in de drie noordelijke provincies inmiddels een zeer tevreden klantenkring opgebouwd. En omdat Hans Top zo flexibel is, komt hij overal. Niet iedereen heeft tenslotte tijd om overdag thuis te blijven als zijn/haar dak gemaakt wordt. Hans Top komt ook ’s avonds of op zaterdag om uw dak te leggen of te repareren. “Uw dak is mijn vak en mijn passie”.

Hans Top dakdekkerswerk 1Wat doen wij?
Renovatie
Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van oude daken, zowel plat als hellende daken.

Zinkwerken en isolatie
Heeft u een bestaand zinken dak? Ook dit kunnen wij professioneel en vakkundig voor u repareren. Wij maken echter ook nieuwe zinken daken. Deze worden zorgvuldig en deskundig door ons aangebracht. Bovendien leveren en verwerken wij divers isolatiemateriaal ten behoeve van de daken in zowel nieuwbouw als renovatie. Voor bedrijf en particulier 10 jaar garantie met certificaat.

Hans-Top-dakdekkerswerk-2Daklekkage
Door een flinke regenbui, schimmels of scheuren kan uw dak gaan lekken. Erg vervelend. Wij begrijpen dat en proberen dan ook zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw lekkage te verhelpen. U krijgt een extra snelle offerete en kunt zo snel beslissen of u uw dak door Hans Top wilt laten repareren.

Dakonderhoud
Een goed dak verdient het om goed onderhouden te worden. Om de levensduur van uw dak te verlengen, moet uw dak jaarlijks worden ge?nspecteerd. Een klus die u niet even zelf kunt doen.Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten nemen wij u deze zorg uit handen. Wij inspecteren jaarlijks uw dak en voeren eventuele herstelwerkzaamheden uit. U krijgt hierbij altijd een rapportage, zodat u precies weet wat er moet gebeuren. Zo behoudt u de kwaliteit van uw dak en is deze verzekerd van een aanzienlijke langere levensduur.

Dakdekker nodig? Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

Hans Top busjeGratis dakinspectie
Wilt u weten wat de staat van uw dak is? Twijfelt u of uw dak nog een poosje mee kan? Dakdekkersbedrijf Hans Top komt langs voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Wij inspecteren de staat van uw dak en brengen eventuele gebreken in kaart. U krijgt een heldere en transparante offerte toegestuurd. De offerte heeft u binnen 3 werkdagen in huis. U kunt meteen bellen naar: 06-12842719.

Voor meer informatie:
Dakdekkersbedrijf Hans Top
T 050-5566304
M 06-12842719
F 050-5530255
E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.hanstop.nl

Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

Address

  • Straat: Melisseweg 79
  • Postcode: 9731 BM
  • Plaats: Groningen

Contact

  • E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.