Kwaliteitsbouw Kroodsma

Dus heeft u een bouwklus óf een boerderijklus, dan is Kwaliteitsbouw Kroodsma er voor u!

5.0/5 rating (3 votes)

Kwaliteitsbouw_Kroodsma_NKK-topbannerMijn naam is Geert Kroodsma en Kwaliteitsbouw Kroodsma is mijn eenmanszaak.
Ik ben een geboren en getogen Hoogkerker, en heb mijn eerste ervaring in de bouw opgedaan bij een plaatselijk bouwbedrijf.?In 2000 ben ik aan de slag gegaan bij mijn tweede werkgever, waar ik uiteindelijk doorgroeide tot meewerkend voorman.
Verder doorgroeien zat er niet meer in maar ik wilde wél verder. Vandaar de stap om na 18 jaar loondienst als zelfstandige te beginnen.
Een aantal werkzaamheden die ik voor u kan verrichten zijn:

renovatie

onderhoud

ramen en kozijnen maken en plaatsen (met of zonder glas)

kleine en grotere verbouwingen

houtrotbehandeling

metselen

stucadoren

tegelwerk

installatiewerkzaamheden

dakramen en dakkapellen

dakinspectie en -reparatie pannendaken

dakgoten schoonmaken

schuttingen

tuinhuisjes

bestrating

Staat uw klus er niet bij? Bel mij en ik weet zeker dat ik iets voor u kan doen!

Naast de bouw heeft ook het boerenleven mij altijd getrokken. Al jong was ik op de boerderij van de buren te vinden in Leegkerk en ik heb dan ook veel ervaring met allerlei werkzaamheden in en om de boerderij.

Hooien, melken of machines onderhouden - of natuurlijk onderhoud aan de boerderij - u kunt mij alles toevertrouwen. Nog steeds ben ik graag bezig op de boerderij dus ook voor dit werk houd ik mij van harte aanbevolen.

Kwaliteitsbouw Kroodsma

• Straat: Hoendiep 304