Van A tot Z Keukenmontage

Laat uw keuken onze zorg zijn!

3.2/5 rating (19 votes)

Het Hoogkerker bedrijf van A tot Z keukenmontage van Henk en Rennie Zijlstra bevindt zich aan de U.T. Delfiaweg 10, parallel aan het Hoendiep. Niet meteen een plek waar je een gerenommeerd keukenmontagebedrijf zou verwachten. Maar vergis je niet, het bedrijf heeft inmiddels z'n sporen in keukenland ruimschoots verdiend door uit te blinken in absolute kwaliteit.

Van A tot Z
”In 1997 zijn we begonnen als keukenmontagebedrijf”, zo begint Henk Zijlstra het gesprek.
”Ik was voorheen in dienst bij Wijnand Keukens in Leek en besloot in 1997 voor mezelf te beginnen. Het groeide al snel uit tot een bedrijf met drie personeelsleden en jarenlang werken we al voor diverse opdrachtgevers o.a. voor Bulthaup Haren, Hornbach en nog steeds voor Wijnand Keukens. Voor alle opdrachtgevers verrichten we in principe alle voorkomende werkzaamheden, zoals leidingen aanpassen, hak-, breek- en sloopwerk, tegelwerk, elektra, timmerwerk en wat er zoal ook maar gebeuren moet. En natuurlijk het monteren van allerlei merken keukens van goedkoop tot heel duur.

De busjesVier jaar geleden hebben we de loods achter ons huis gebouwd met daarin een ruimte gereserveerd voor de showroom, om ook zelf keukens te kunnen verkopen. In de showroom staan een zestal keukens opgesteld met daarin allerlei apparatuur, verschillende materialen en verschillende modellen. Alles wordt op maat geleverd zoals de klant het maar uitgevoerd wil hebben. Daarvoor hebben we drie all-round monteurs in dienst, die alle dagen op pad zijn. In feite doen we alle werkzaamheden zelf en heten dan ook niet voor niets van A tot Z.
Werkzaamheden die we niet zelf kunnen/willen doen besteden we uit, maar worden altijd door ons geco?rdineerd, zodat de klant maar ??n aanspreekpunt heeft met korte lijnen en dat is, zo merken we steeds meer, d? grote kracht van ons bedrijf. Heel belangrijk daarbij is natuurlijk ook het netwerk dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd om gezamelijk dingen te kunnen regelen. Vandaar ook dit magazine "Kwaliteit uit Hoogkerk" waarvan wij een van de initiatiefnemers waren. Nogmaals de onderlinge samenwerking is erg belangrijk.

Topmerken
We verkopen twee merken keukens: Keller City-line keukens (Keller is een Nederlands keukenmerk waarvan City-line een dochteronderneming is) en RWK keukens, een Duitse kwaliteitskeuken. Daarnaast zijn we AEP dealer. AEP staat voor Atag, Etna en Pelgrim, de drie gerenommeerde merken in keukenapparatuur. Verder leveren we werkbladen in alle soorten en maten zoals multiplex met een Duropal toplaag, composiet en graniet. Omdat we hier niet op een A1 locatie zitten moet je opvallen door kwaliteit te leveren aan je klanten, die dat vervolgens weer doorvertellen aan hun omgeving, de bekende mond-op-mond reclame. Zo hebben we in Hoogkerk en wijde omgeving al veel keukens mogen leveren en monteren. Een ander voordeel is dat we een hogere kwalitiet leveren voor een aantrekkelijke prijs. Het geld wat normaal een A1 locatie kost besteden wij liever aan kwaliteit.

KeukenRenovatie
Ook voor renovatie van een bestaande keuken bent u bij van A tot Z aan het juiste adres. Door bijvoorbeeld het vervangen van een werkblad, tegels of alleen een kraan krijgt uw keuken weer een heel andere uitstraling voor een heel ander bedrag dan een compleet nieuwe keuken. Ook het alleen vervangen van de apparatuur is natuurlijk mogelijk.

Werkgebied
Ons werkgebied is Groningen, Friesland en Drenthe inclusief de waddeneilanden, dus heel Noord-Nederland. Maar vorig jaar mei zaten we zelfs op Ibiza te monteren dus alles is bij ons mogelijk.

Op afspraak
Rennie doet de boekhouding en verwerkt de bestellingen die ik binnenhaal. Dat werkt nog steeds perfect omdat we goed op elkaar zijn ingesteld. Openingtijden hebben we niet, we doen alles vrijblijvend op afspraak. Dat kan trouwens zowel overdag als 's avonds zodat we altijd rustig de tijd kunnen nemen om iets passends voor de situatie van de klant uit te zoeken.

Zo kom je logischerwis bij de slogan van ons bedrijf uit ‘LAAT UW KEUKEN ONZE ZORG ZIJN’. Mooier kunnen we het gesprek dan ook niet afsluiten”. Maak vrijblijvend eens een afspraak bij Henk en Rennie Zijlstra en laat uw keuken hun zorg zijn, want dat is gegarandeerd bij hen in goede handen.

Voor meer informatie:
Van A tot Z keukenmontage