Bouwadviesbureau Raatjes

raatjes bouwadvies

Bouwadviesbureau Raatjes

Bouwadviesbureau Raatjes is een bouwkundig adviesbureau uit Hoogkerk en neemt u alle zorgen uit handen betreffende uw aanvraag om omgevingsvergunning en kan voor u de gehele procedure van begin tot eind verzorgen. Door onze ruime ervaring met het bouwbesluit en andere bouwregelgeving kunnen wij ook uw aanvraag snel samenstellen en indieningsklaar maken. Hierdoor kunt u nog sneller met de werkzaamheden beginnen.

Bouwregelgeving en vergunningsaanvragen

Bouwwerken moeten passen in hun omgeving. Ook mogen ze geen gevaar opleveren voor de veiligheid en gezondheid van bewoners en gebruikers. Voor het bouwen, verbouwen, slopen én gebruiken van woningen en andere gebouwen gelden daarom bouwregels. Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning (vroeger de bouwvergunning) nodig. In een aantal gevallen kunt u zonder vergunning (vergunningvrij) bouwen. (bron: rijksoverheid.nl)

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen een afspraak plannen om u een nadere toelichting te geven. Bouwadviesbureau Raatjes staat al jaren garant voor degelijke berekeningen op het gebied van het Bouwbesluit. Wij hebben inmiddels vele klanten geholpen bij hun vergunningaanvraag. Wij maken graag geheel vrijblijvend een scherp geprijsde offerte voor u. Meestal ontvangt u die nog dezelfde dag!