Bouwbedrijf Eldering BV

logo bouwbedrijf eldering

In 2017 bestond het Hoogkerker Bouwbedrijf Eldering 125 jaar! Vanuit het bedrijfspand aan de U.T. Delfiaweg 17 werken dagelijks een vijftiental vakkundige bouwers aan particuliere woningen en bedrijfsgebouwen. De laatste tijd gaat het vooral om verbouw en onderhoud. Rias Eldering, houdt van korte lijnen en scoort met het aloude credo: ‘een man een man, een woord een woord’. Een 120-jarig bestaan bereik je niet met mooie woorden, maar met mooie daden.

Particulieren

“We doen veel zaken met particulieren, maar ook met vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen, die het onderhoud aan ons overlaten en dat gaat van een deurkrukje vervangen tot aan badkamerrenovaties”, aldus Eldering. “Dat vertrouwen bereik je alleen maar als je betrouwbaar bent en vakwerk levert. Overal gaat natuurlijk wel eens wat fout, maar het is vooral de manier waarop je de problemen oplost. In de praktijk komt het erop neer dat je je afspraken nakomt. Ons credo is dan ook: ‘Een man een man, een woord een woord’. Henk en ik zijn vanaf de calculatie tot de oplevering direct betrokken bij alle projecten en door onze korte lijnen houden we het overzichtelijk.

Eigen timmerfabriek

We hebben hier een eigen timmerfabriek. Voordeel daarvan is dat je direct op de wensen van de klanten kunt inspelen. Vooral bij restauratiewerkzaamheden is dat een groot voordeel. Als de jongens ergens bezig zijn met een restauratie, komen ze hier naar toe met een stukje hout en dat kan hier direct worden gemaakt om het de volgende dag te kunnen plaatsen.

Goed gevoel

Je moet met elkaar een goed gevoel hebben bij het werk. Dat geldt voor de opdrachtgever, maar ook voor de onderaannemer waar je mee werkt, het is een proces dat je samen doet. Uiteindelijk gaat het erom, dat je alles goed met elkaar afstemt, zodat je aan het eind van de rit allemaal tevreden bent over het resultaat. Op die manier hou je ook tevreden klanten.
De afwisseling en diversiteit van de verschillende opdrachten maakt het werk plezierig om te doen. Om een voorbeeld te noemen van een project waar we met veel plezier aan hebben gewerkt is de restauratie van de toren van de Hervormde Kerk hier ter plaatse. Dat is door iedereen destijds met veel belangstelling gevolgd en met zo’n project kun je de bevolking laten zien waar je als bouwbedrijf voor staat, namelijk 120 jaar oerdegelijk vakmanchap”.

Wat doen wij?

  • Nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden
  • Renovatie, restauratie
  • Gespecialiseerd in kleine en grote verbouwingen, zoals: aanbouwen, dakopbouwen, dakkapellen, dakramen, interne verbouwingen, badkamers, keukens, serres, trappen, enz.
  • Inbraakpreventie Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Eigen timmerwerkplaats voor: betimmeringen, kozijnen, ramen en deuren.
  • Nieuw naar bestaand of voor herstelwerk. Schuifpuien, deuren, draaikiepramen

Tot slot wil Rias Eldering nog even vermelden dat Bouwbedrijf Eldering is aangesloten bij een aantal waarborg-organisaties van naam en faam voor extra zekerheid voor onze klanten. Stichting Bouwgarant, Politie Keurmerk Veilig Wonen, Bouwend Nederland en Erkend Leerbedrijf.