ColliCare BV

ColliCare Groningen

logo collicare bv hoogkerk

Ons aanbod in de sector logistieke dienstverlening is groot.

Met meer dan 35 jaar ervaring in wereldwijde transport en logistiek en de enorme passie voor de logistieke branche bieden we een hoge kwaliteit en service. Vanuit onze vestiging in Groningen zijn wij, onder andere, gefocust op Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Ook biedt ColliCare Groningen mogelijkheden voor Douane afhandelingen, Express vervoer, Lucht en Zeevracht en Opslag & Fulfilment.

Het doel is om slimmer te kijken naar de klantvraag en daarbij de beste transportoplossing voor de klant te helpen kiezen. Wij bieden alle benodigde diensten om de goederen op hun bestemming te krijgen.
Elke klant is anders, dus passen wij ons snel aan om met de meest milieuvriendelijke en volledige oplossing te komen. Zo maken wij het onze klant zo makkelijk mogelijk.

Er wordt veel gewerkt aan het verduurzamen van onze diensten.
Zo wordt er gezocht naar alternatief vervoer om de uitstoot te verminderen, en gaan we geleidelijk over op duurzame voertuigen. Ook de technologieën worden steeds geavanceerder met bijvoorbeeld live Gps-tracking.

Ons bedrijf staat bekend als betrouwbare dienstverlener.
Met onze ervaring, expertise en geavanceerde technologieën proberen we elke dag de specifieke behoeftes en wensen van onze klant te vervullen of, waar mogelijk, te overtreffen.

Onze experts staan elke dag klaar om alle vragen te beantwoorden en het beste advies te geven. Wij kijken samen met onze klant naar de mogelijkheden en vinden de juiste oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice.