Giezen Tweewielers

fietsenwinkel Groningen

Giezen Tweewielers Groningen

Tweewielercentrum Giezen is al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en omstreken. Erik Giezen heeft het stokje van zijn vader overgenomen en het familiebedrijf staat als vanouds garant voor goede service en kwaliteit. Giezen is gespecialiseerd in tweewielers en kan nagenoeg alles op dat gebied leveren. In de prachtige showroom staat een ruime collectie fietsen van de A-merken Batavus, Sparta, Gazelle, Cortina. Ook voor de elektrische bakfietsen bent u bij Giezen tweewielers aan het juiste adres!

Erik Giezen: “Wij hebben een grote voorraad kinderfietsen, heren- en damesfietsen, elektrische fietsen en elektrische bakfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Hebben we het toevallig even niet in ons assortiment, dan kunnen we het voor u bestellen. Bovendien hebben we een ruime voorraad onderdelen en smeermiddelen.

fietsenmaker Groningen Giezen Tweewielers

Bent u op zoek naar een goede nieuwe of tweedehands fiets, loopt u dan gerust eens bij ons binnen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u naar tevredenheid en natuurlijk inclusief een proefrit kunnen helpen aan een goede en degelijke tweewieler. En heeft u iets in te ruilen, laat het gerust even zien, we komen er altijd wel uit!

werkplaats fietsenmaker Groningen

Al jaren een begrip in Hoogkerk

Uitgebreide werkplaats

Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle tweewielers. Onze ervaren monteurs staan garant voor een snelle en betrouwbare service. Jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren maken ons het aangewezen adres in de regio. Heeft u aanvullende vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op!

Vuurwerk Groningen

De laatste maanden van het jaar wordt de winkel omgebouwd voor de jaarlijkse vuurwerk campagne. Onder de naam Vuurwerk Giezen, dat al jaren een begrip is in de omgeving, wordt het mooiste en beste vuurwerk van Groningen verkocht.