Giezen tweewielers

winkelpand giezen

logo Giezen Tweewielers

Tweewielercentrum Giezen is al meer dan 40 jaar een begrip in Hoogkerk en omstreken. Twee jaar geleden nam Erik Giezen het stokje van zijn vader over en het familiebedrijf staat als vanouds garant voor goede service en kwaliteit. Giezen is gespecialiseerd in tweewielers en kan nagenoeg alles op dat gebied leveren. In de prachtige showroom staat een ruime collectie fietsen van de A-merken Batavus, Sparta, Gazelle, Cortina en nieuw in 2011 van Montego Fietsen. Ook voor de gemotoriseerde tweewielers bent u bij Giezen aan het juiste adres!

Erik Giezen: “Wij hebben een grote voorraad kinderfietsen, heren- en damesfietsen, elektrische fietsen en gemotoriseerde brommers en scooters, zowel nieuw als tweedehands. Hebben we het toevallig even niet in ons assortiment, dan kunnen we het voor u bestellen. Bovendien hebben we een ruime voorraad onderdelen en smeermiddelen.

team Giezen Tweewielers Hoogkerk

Bent u op zoek naar een goede nieuwe of tweedehands fiets, loopt u dan gerust eens bij ons binnen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u naar tevredenheid en natuurlijk inclusief een proefrit kunnen helpen aan een goede en degelijke tweewieler. En heeft u iets in te ruilen, laat het gerust even zien, we komen er altijd wel uit!

Al jaren een begrip in Hoogkerk

Ook op het gebied van scooters en brommers zijn wij al jaren een begrip in Groningen, Hoogkerk e.o. Steeds meer mensen kiezen ervoor om met de brommer of scooter naar het werk te gaan. Snel en goedkoop en natuurlijk het belangrijkste: geen last meer van die ellendige files! Wij zijn dealer van Kymco, Peugeot, Sym, Tomos, Vespa en Yamaha, maar we kunnen uiteraard meerdere merken leveren. Wanneer u een brommer of scooter bij ons koopt, die op voorraad is, dan is het slechts een kwestie van het afsluiten van een verzekering. U hoeft bij ons niet meer naar het postkantoor om de brommer of scooter op naam te zetten, ook dat doen wij voor u! Hierna kunt u meteen uw nieuwe vervoermiddel in gebruik nemen.

Uitgebreide werkplaats

Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle tweewielers. Onze ervaren monteurs staan garant voor een snelle en betrouwbare service. Jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren maken ons het aangewezen adres in de regio. Heeft u aanvullende vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op!

Uniek in Nederland: de Electra! Nú verkrijgbaar bij TWC Giezen!

De Electra is uniek in Nederland. Het is de enige zelfstandig rijdende E-BIKE met trapondersteuning.Moeiteloos rijdt u erop weg, zelfs uit stilstand. Fietsen was nog nooit zo gemakkelijk! Nu exclusief verkrijgbaar bij Tweewielercentrum Giezen. Kom naar onze winkel voor een proefrit!