Makelaardij Schokker

Kantoor John Schokker Hoogkerk

logo makelaardij Schokker Hoogkerk

Een bedrijf die geen introductie behoeft is behoorlijk bekend, al was het alleen maar vanwege zijn opvallende verschijning. Een man die de publiciteit nooit schuwt, maar er altijd voor zorgt er middenin te staan. We hebben ’t natuurlijk over de bekendste makelaar van Groningen en omgeving, John Schokker. Altijd in beweging en actief voor zijn klanten!

Historie

John Schokker begon in 2001 zijn eigen makelaardij in het mooiste pand van Hoogkerk en groeide uit tot een begrip in de regio. Samen met steun, toeverlaat ?n zus Annette, probeert hij de belangen van zijn klanten zo goed mogelijk te behartigen. Altijd meedenkend met zijn klanten en er het beste voor hen proberen uit te halen, dat is wat John het liefste doet. Als fan ?n sponsor van FC Groningen bezoekt hij alle thuiswedstrijden en is hij een vertrouwd gezicht in het stadion. Zien en gezien worden, daar gaat het om!

Altijd in beweging!

John Schokker achter bureau

Zijn sportieve liefhebberijen (vooral voetbal) zijn nauw verweven met zijn makelaarsvak. Een vak dat de laatste jaren heel anders is geworden. Mensen zoeken tegenwoordig op internet hun droomhuis en als makelaar zul je daar adequaat op moeten inspelen en proberen het directe contact met je klanten te behouden. Een goed voorbeeld daarvan is de WOZ-waarde die de gemeente Groningen dit jaar met maar liefst 10% heeft verhoogd, terwijl de waarde van woningen het laatste jaar zo’n 4 ? 5 % is gedaald! Huiseigenaren worden dus dubbel gepakt. John maakt zich nu sterk voor de mensen wier eigen woning een te hoge WOZ-waarde heeft. Daarvoor heeft hij een speciale website ontwikkeld waarop mensen hun WOZ-waarde kunnen invullen (www.bezwaarwozwaarde.nl). John bekijkt dan of dat wel terecht is en geeft zonodig advies om daartegen bezwaar te maken. Want als er iets is waar hij een hekel aan heeft, dan is het wel onrecht. Past ook een beetje bij zijn strijdvaardigheid. John neemt graag het voortouw: niet afwachten maar actief blijven voor zijn klanten. Altijd in beweging!