Ontstaan Kwaliteit uit Hoogkerk

Op 5 november 2011 is er naar maanden van voorbereiding een officiële start gemaakt met Kwaliteit uit Hoogkerk. 17 bedrijven besloten deel te nemen bij deze nieuwe organisatie. Allen met een nauwe verbondenheid met Hoogkerk. De één omdat hij er al zijn hele leven woont en werkt de ander omdat ie zijn roots er heeft liggen of gewoon omdat ie Hoogkerk een warm hart toedraagt. Doelstelling van Kwaliteit uit Hoogkerk is om een economische groei te realiseren en aan te tonen dat de bedrijven uit Hoogkerk stuk voor stuk hard werkende vakmensen zijn.

De bedrijven van Kwaliteit uit Hoogkerk kunnen bijna alle werkzaamheden voor u verzorgen en bieden u de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Ze zijn duidelijk over prijzen en garanties, zijn betrouwbaar, werken netjes en correct en afspraak is afspraak. Woorden die bij deze specialisten zeker nog in hun woordenboek staan.

Bij al deze bedrijven kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zij zullen u uitgebreid informeren en adviseren over de beste mogelijkheden en de garanties die zij bieden in een heldere duidelijke en concurrerende prijsstelling.

In geval van water- en/of stormschade, lekkage, brand, of noem het maar op, is het altijd handig om een specialist te kunnen bellen die u ook kan adviseren en helpen om alles zo snel mogelijk weer in oude staat te herstellen en vervolgschade te voorkomen.

Voor en door Hoogkerk!

De ondernemers van Kwaliteit uit Hoogkerk doen ook graag iets terug voor “het dorp” Hoogkerk. Zo organiseren ze jaarlijks een grote zomermarkt met twee avonden een geweldig feest in de tent op het suikerunieterrein. Daarnaast zijn de auto’s van de ondernemers betrokken bij de intocht van Sinterklaas en ondersteunen ze de jaarlijkse Oranjemarkt. Ook sponsoren ze verschillende verenigingen in Hoogkerk. Kortom de bedrijven van Kwaliteit uit Hoogkerk zijn er voor en door de Hoogkerkers.

Feestelijke presentatie van Kwaliteit uit Hoogkerk, door Hans Nijland voorzitter van FC Groningen.