Pikkert Grond en Sloopwerken

pikkert sloopwerken Hoogkerk

Logo pikkert grondwerken Hoogkerk

Pikkert Grondwerken in Groningen is een familiebedrijf uit Hoogkerk, in 1967 opgericht door Pieter Pikkert. Veertig jaar later werd de onderneming met verve voortgezet door zoon John. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten zand, grond en grind. Gevestigd aan het Hoendiep 293 heeft Pikkert Grondwerken de beschikking over een groot terrein voor opslag.

Zand, nooit meer scheppen!

Op dat terrein is een voorraad van verschillende soorten grond aanwezig. U vindt er onder meer zaken als vulzand, metselzand, teelaarde, betongrind, mijnsteen, zwarte basaltsplit en Schots graniet. Voor het afhalen van zand staan enkele silo’s op het terrein. Klanten kunnen hun aanhangwagen onder het vulpunt rijden, op de knop drukken om het zand te laten lopen en binnen vijf minuten weer wegrijden met een gevulde kar.

Grondstoffen voor de tuin

Naast deze continue voorraad van verschillende soorten grond, werkt Pikkert Grondwerken met verschillende toeleveranciers in de directe omgeving. Hierdoor kan het bedrijf werkelijk alle grondstoffen leveren voor uw tuin.

Sierbestrating

Pikkert Grondwerken is ook gespecialiseerd in het leveren van sierbestrating. Alle soorten en maten zijn aanwezig, zoals keien, klinkers en stenen. Als u op zoek bent naar een specifieke bestrating, dan kunt u ons altijd vrijblijvend bellen of het op voorraad is en/of het direct geleverd kan worden.

SloopwerkHout en schuttingen

Schuttingen zijn zowel decoratief als functioneel. (Hard)houten schuttingen worden gebruikt om uw tuin af te bakenen of juist om uw tuin net dat beetje extra te geven. Pikkert Grondwerken heeft een groot assortiment aan kwaliteit schuttingen. Ook leveren wij de juiste bevestigingsmaterialen erbij. Bel direct voor de beste aanbiedingen en advies. Wij helpen u graag, ook voor montage.

Hovenierswerkzaamheden

Naast het verzetten van grond werkt Pikkert Grondwerken ook veel samen met andere bedrijven. Op het gebied van bestrating met bestratingsbedrijven, zoals Huisma bestratingen en voor de tuinaanleg met een vast team van hoveniersbedrijven, waaronder Hoveniersbedrijf Terpstra uit Winsum.

Gratis catalogus

U kunt bij ons bedrijf gratis een actuele gids afhalen, met daarin ons volledige assortiment aan stenen en aanverwante tuinartikelen. Hierin vindt u ook een groot assortiment aan houten schuren en/of garages in diverse maten en modellen.