Postema en van Dijk truck- en trailerservice

Postema en van Dijk foto

Logo Postema en van Dijk

Postema en van Dijk truck en trailerservice is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van vrachtwagens, trailers en campers. Moderne voertuigen, maar ook ook oldtimers zijn bij ons in goede handen. Daarnaast voeren wij ook noodreparaties op locatie uit indien dat nodig blijkt te zijn. Met een 24-uurs pech-hulp-service staan onze mannen dag en nacht voor u klaar.

De thuisbasis is de garage aan het Hoendiep 199. Daar is de beschikking over een moderne en goed voorbereide werkplaats. Hier behandelen wel elk voertuig met de grootst mogelijke zorg. Hierbij staat klantgerichtheid voor ons centraal, want dat is het uitgangspunt van John Paul Postema en Bert van Dijk.

Wij werken al geruime tijd samen met Poort Takel en Bergingsbedrijf uit Hoogkerk. De verschillende werkzaamheden vullen elkaar perfect aan.

Postema & Van Dijk is in 2012 opgericht nadat Bert Van Dijk, John Paul Postema regelmatig nodig had voor klussen langs de weg. Bert had op dat moment al een Truck & Trailerservice. Samen gingen de mannen met de gereedschapskist onder de arm naar klanten toe om op locatie werkzaamheden te verrichten. Niet lang daarna werd intrek genomen in het pand aan het Hoendiep.

Van daaruit zijn de werkzaamheden uitgebreid en is de Truck & Trailerservice een onderdeel geworden van het bedrijf. Met een slangenservice en een 24-uurs pechhulpservice is Postema & Van Dijk een allround garage voor vrachtwagens, landbouwvoertuigen en weg- en werkbouwvoertuigen.