Schuttel Montage

Schuttingdeur kunststof

 

Logo Schuttel Montage

Mijn naam is Henk Schuttel, ik ben eigenaar van Schuttel Montage. In 2019 ben ik na jaren gewerkt te hebben voor een baas, mijn eigen onderneming gestart. Een onderneming waarin ik als klusser mijn passie voor het werken met eerlijke materialen waar heb kunnen maken. Met veel plezier ga ik een klus aan, of deze nu groot of klein is, ik draai mijn handen er niet voor om.

Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van (hout/beton)schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes, vlonders e.d. Eigenlijk alles wat in een tuin zou kunnen passen, op de beplanting na. Daarnaast doe ik ook veel klussen in huis, zoals het plaatsen en/of ophangen van kozijnen en deuren, een nieuwe wand, badkamer of keuken.

Schutting hout Schuttingdeur kunststof

 

 

 

 

 

Wanneer de klant de keuze heeft gemaakt tot de aankoop van bijvoorbeeld een schutting of tuinhuis, kan hij/zij contact met mij opnemen. De voorbereiding kan beginnen voor de aankoop, maar ook wanneer de materialen al aangekocht zijn. Een goed communicatie, een persoonlijke aanpak komt een gedegen aanpak ten goede, zo is mijn motto.

Mijn visie is dat de klant jaren kan genieten van zijn of haar aankoop.

Montage carport hout Montage schuttingdeur hout