Tienstra Schoonmaakbedrijf

tienstra bedrijfsauto

logo tienstra schoonmaakbedrijf

Of het nu een gemeenschappelijke ruimte is, een kantoor, ruiten die gewassen moet worden of een bouwplaats die schoon en netjes opgeleverd moet worden, Tienstra schoonmaakbedrijf kan u deze service leveren. Wij begrijpen dat een goede representatie zeer belangrijk is. Niet alleen voor uzelf, maar zeker ook voor uw klanten en uw personeel.

Een schoonmaakbedrijf met ervaring.

Tienstra schoonmaakbedrijf is een schoonmaakbedrijf met veel ervaring. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om goede service te vinden. Als schoonmaakbedrijf Tienstra hebben wij veel ervaring opgedaan. Wij helpen vele verschillende klanten met het onderhouden van hun panden. Door onze klanten goede service te leveren hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd dat zeer hoog staat aangeschreven in Groningen en omgeving. Deze ervaring zetten wij nu voort in ons nieuw opgerichte schoonmaakbedrijf.

Een schone omgeving werkt uitnodigend.

Iedere ondernemer weet dat goede schoonmaak essentieel is voor zijn bedrijf. Een schoon en fris voorkomen werkt uitnodigend en helpt uw bedrijf met het behoudt van een goede reputatie. Bedrijven die hun panden laten onderhouden door een gekwalificeerd schoonmaakbedrijf tonen aan dat zij oog hebben voor de invloed die een schone woon- en werkomgeving op mensen heeft. Het toont betrokkenheid waardoor mensen een positief gevoel bij uw bedrijf zullen hebben.

Of u nu een groot of een klein pand hebt dat schoongemaakt dient te worden, Tienstra schoonmaakbedrijf helpt u met uw onderhoud. Wij zijn een zeer ervaren regionale dienstverlener. Bedrijven in Noord Nederland kunnen er zeker van zijn dat zij een uitstekende schoonmaakbedrijf in de arm nemen. U kunt er zeker van zijn dat wij aan al uw verwachtingen kunnen voldoen, en dat wij dit op een professionele en efficiënte wijze doen.

Milieu verantwoord schoonmaken.

Mens en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij schoon met het behoudt van het milieu in ons achterhoofd. Al onze schoonmaaktechnieken voeren wij uit met milieuvriendelijke producten. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een betere leefomgeving voor de volgende generatie.

Tienstra schoonmaakbedrijf, een 10 voor schoonmaak.