Pixelsz webdesign

Webdesign Groningen

logo webdesign groningen

Pixelsz online vormgeving zijn Nico Kranenburg en Thijs Wieringa. Twee mannen die elkaar gevonden hebben bij de voetbalvereniging in Hoogkerk, nadat ze daar in een samenwerking de online communicatie op poten hadden gezet. Hun missie: “Het online zichtbaar en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven” Dit doen ze met mooie websites die ook echt werken ten aanzien van de vindbaarheid in Google.

Alle twee hebben ze een passie voor online communicatie. Beide op hun eigen manier. Maar in de combinatie zijn ze een full service webdesign bureau dat alle online communicatie voor de klant uit handen kan nemen.

De kennis en kunde van Pixelsz gaat verder

Wij analyseren vele websites en weten daarom het gedrag van de hedendaagse internetgebruiker. Dit passen we toe bij de websites die we ontwerpen bouwen en hierbij hebben we oog voor nieuwe ontwikkelingen. Door uw wensen en uw huisstijl te combineren maken we een moderne, gebruikersvriendelijke website waardoor uw bezoekers vinden waarvoor ze zijn gekomen en goed geïnformeerd worden.

Full service webdesign

Wij begeleiden het gehele webdesign proces met techniek, vormgeving en teksten. Vanaf het moment dat u uw wensen uitspreekt tot aan het uiteindelijke resultaat tot een unieke gebruikersvriendelijke website. Die op alle apparaten goed is te bekijken en het dus niet uitmaakt of de website bekeken wordt op de pc, tablet of de mobiele telefoon.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door onze ervaring met Google Analytics, SEO en social media kan Pixelsz een bedrijf online veel zichtbaarheid geven en vindbaar maken op internet. Dit resulteert in meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet. Een hoge notering in Google is de snelste weg naar meer bezoekers. Wij bieden verschillende SEO pakketten aan waarmee wij jouw bedrijf omhoog helpen in de zoekresultaten. Bekijk onze website meer meer informatie over zoekmachine optimalisatie (SEO).

Meer weten over wat wij doen? Bekijk eens onze website. Wil je eens kennismaken of vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem gerust eens contact met ons op.