Zeefdrukkerij Pesman

Zeefdrukkerij Pesman, kleding bedrukken Groningen

logo zeefdrukkerij Pesman

Zeefdrukkerij Pesman is een full service kledingdrukkerij. Met de kennis en de apparatuur voor het bedrukken van de meest uiteenlopende kledingstukken en aanverwante artikelen. Is het voor jassen, t-shirts of sportkleding dan zijn wij de specialist in het bedrukken ervan. Dit doen wij allemaal vanuit ons pand in Groningen.

De meeste ervaring hebben wij op het gebied van zeefdruk. Zeefdruk is een techniek die gebruikt wordt voor verschillende grafische doeleinden, zoals kledingbedrukking. Denk hierbij aan het bedrukken van allerlei soorten kleding maar ook paraplu’s, sporttassen, voetbalshirts, coachjassen, trainingspakken en nog veel meer. Kortom vrijwel alle stoffen bedrukken wij.

Niet alleen zeefdruk is bij ons mogelijk, ook het borduren van teksten en logo’s behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is transferdruk een veelgebruikte techniek voor het aanbrengen van bijvoorbeeld initialen, namen of rugnummers.

Heeft u nog geen idee waarop gedrukt of geborduurd moet worden? Wij hebben goede contacten met verschillende kledingleveranciers. Bekijk de catalogi op de website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Check hier de aanleverspecificaties als u een opdruk wilt aanleveren.

<class=”contactgegevens”
Zeefdrukkerij Pesman
Stavangerweg 21-27
9723 JC Groningen
Telefoon: 050 312 19 35
Fax: 050 549 90 39
Email: [email protected]
Website: zeefdrukkerijpesman.nl

Bezoek de website!